Još ovog vikenda traje Burger Festival, cijene burgera se kreću od 7.50 do 11.50 eura

Foto: Hana Kajari/Index

PRED nama je vikend bez kiše, obasjan jesenskim suncem, koji je ujedno i zadnji vikend zagrebačkog Burger Festivala koji se održava na Trgu dr. Franje Tuđmana. Ako vam se za vikend ne provodi vrijeme u kuhinji, sada je posljednja prilika da isprobate gurmanske delicije koje se na Tuđmancu nude.

Na ukupno 13 kućica možete birati između čak 34 gurmanska burgera i inih delicija (cijeli vodič po kućicama s cijenama imate ovdje), a neke kućice su za posljednji vikend Festivala pripremile i nekoliko posebnih gastro iznenađenja.

Tako će Bold.Burger u svoju ponudu uvesti verziju Kaj burgera s tartufima po istoj cijeni koju ima i Kaj burger, a Grof Lovski će za vikend, osim burgerima s mesom divljači, posjetitelje uveseljavati i svojim suhomesnatim proizvodima od divljači koje ćete moći gratis degustirati. 

Što još obavezno morate probati?

Detaljan vodič kroz naše favorite na Burger Festivalu je ovdje, a burgeri koji su se nama posebno svidjeli su Smash burger s mesom jelena s kućice Grof Lovski, Signature 2.0 burger s kućice Burger Bar, Creamy pomodoro 2.0 s kućice Chef's Burger by Ivan Pažanin, Classic cheese smash s kućice Institut za burgere by Mate Janković te Crispy chicken slaw s kućice Good Food.

@index.hr Burger Festival na Trgu dr. Franje Tuđmana traje do kraja tjedna, a ovo su naši favoriti koje ne smijete propustiti. #indexhr #food #foodie #burger #icecream #foodfestival #croatia #zagreb #fyp #viralvideos #foryoupages #foryourpages ♬ original sound - Index.hr

Hit i na ovom festivalu je i ćevap burger - ćevapi u brioche pecivu s kajmakom i ljubičastim lukom s kućice Ice Crone, kao i njihovi sladoledi u kroasanu, koji dolaze u tri okusa, i koji su savršeni za zasladiti se nakon glavnog jela, burgera.

Besplatan koncert i proglašenje najboljeg burgera

Na Burger Festivalu uživat će i mališani, za koje su posebno postavljeni napuhanci i trampolini, a u subotu 19. listopada od 20 sati na rasporedu je gratis koncert grupe Connect. Osim toga, svi posjetitelji mogu putem QR koda na računu i na svakoj od kućica glasati za burger koji im se najviše svidi, jer će upravo ti glasovi odlučiti o pobjedniku ovogodišnjeg Burger Festivala Zagreb, čije je proglašenje rezervirano za nedjelju, 20. listopada u 17 sati. 

Trajanje: od 10. do 20. listopada
Lokacija: Trg Franje Tuđmana, Zagreb
Radno vrijeme: svaki dan od 12:00 do 00:00
Ulaz: besplatan

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.