Koykan slavi 10. rođendan uz posebnu akciju u Tkalčićevoj

Foto: Press

Povodom proslave 10. godišnjice, Koykan, popularni lanac street food restorana koji sve više širi svoj utjecaj, organizira posebnu akciju ove subote, 19. listopada, u svom restoranu u Tkalčićevoj 13. Svi posjetitelji moći će uživati u njihovom poznatom Cheese and Bacon Burgeru po nevjerojatnoj cijeni od samo 1.99 eura. Akcija traje cijeli dan, od 8:30 do ponoći, i vrijedi isključivo za ovu lokaciju.

Koykan je posvećen brzoj usluzi svježe, visokokvalitetne i pristupačne hrane, uz naglasak na raznolikost svjetskih okusa. Njihov cilj je pružiti visokokvalitetnu i ukusnu hranu koja zadovoljava suvremene potrošače diljem svijeta, uz korištenje ekološki prihvatljivog pakiranja u ugodnom okruženju.

Krenuvši iz jednog restorana u Zagrebu, Koykan je izrastao u prepoznatljiv brend koji danas posluje kroz franšizni model. Svojim partnerima nudi sveobuhvatnu podršku u svakom koraku – od odabira lokacije do marketinških strategija – kako bi osigurao dosljedno visoku kvalitetu usluge i hrane u svim svojim restoranima.

"Pozivamo sve ljubitelje burgera da nam se pridruže na rođendanskom slavlju i iskoriste ovu jedinstvenu ponudu", poručuju iz Koykana.

Vidimo se u subotu u Tkalčićevoj 13! Napomena: Akcija vrijedi samo na ovoj lokaciji, dok Koykan u Areni Zagreb nudi sve ostalo iz svoje ponude.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.