Lokal u Rijeci proglašen najboljim kafićem u Hrvatskoj koji nudi specialty kavu

Foto: FB/Marsecchia Coffee Shop

RIJEČKI Marscecchia Coffee Shop proglašen je najboljim specialty lokalom u Hrvatskoj po izboru magazina European Coffee Trip. Magazin je to koji se bavi isključivo temama vezanim za kavu, a u sklopu njega svake se godine održavaju European Coffee Trip Awards za najbolje kafiće u Europi koji nude specialty kavu.

Imaju i aplikaciju preko koje korisnici mogu dati glas svom omiljenom kafiću sa specialty kavom, pa je tako Marsecchia iz Rijeke dobila najviše glasova u Hrvatskoj. Najbolji u Sloveniji je ljubljanski Stow Coffee, u Srbiji je to beogradski DRIP Specialty Coffee, a u Mađarskoj espresso embassy u Budimpešti.

Kafić se u Rijeci otvorio 2022. godine

Marsecchia Specialty Coffee Shop otvoren je krajem 2022. godine, a otvorio ga je poznati barista Luka Panović. Osim što se ondje može popiti odlična kava, prodaju i kavu u zrnu koju možete skuhati kod kuće, a na svom su se Instagramu iz kafića oglasili povodom dodjele ovog priznanja.

"Oduševljeni smo s vama podijeliti s vijest da je Marsecchia proglašena najboljim specialty kafićem u Hrvatskoj, kao dio European Coffee Trip Awards 2024! Zahvalni smo što smo dio nevjerojatne zajednice ljubitelja kave. Iz našeg malog kutka u Rijeci šaljemo vam veliko hvala od srca", napisali su iz Marsecchia Coffee Shopa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.