VIDEO Ljudi otkrili što bi ponijeli na prvi spoj i susret s bivšim. Odgovori su vrh

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Deliiicije

KADA STE suočeni s neobičnim društvenim situacijama poput susreta s bivšim ili prvog spoja, što biste ponijeli sa sobom? U našem najnovijem uličnom istraživanju prolaznici su podijelili svoje jedinstvene i često humoristične odabire. Od ljutog ajvara do svinjske mesne paštete, izbori su nas iznenadili.

Na tulumu gdje bi mogli naići na bivšeg, odgovori su se kretali od duhovitih do praktičnih.

"Ponijela bih svinjsku mesnu paštetu, jer me asocira na bivšeg," nasmijala nas je odgovorom jedna prolaznica, dok su druge predložile da je bolje izbjegavati takve tulume, ali ako je neophodno prisustvo, onda su 'minus beauty bomboni' super izbor "jer im malo ljepote ne bi škodilo", opisala je druga prolaznica gledajući u vrećicu bombona. 

Evo što smo još saznali:

Prilikom razmišljanja o prvom spoju, izbori su bili jednako zanimljivi. "Ajvar, ljuti, da odmah znam na čemu smo," objasnila je jedna sugovornica, dok je druga priznala da bi vjerojatno izabrala martini, ali bi ga najvjerojatnije sama popila.

Razgovor o poklonima za prijateljicu koja je prekinula s dečkom ili za punicu za Božić također je dao zanimljive odgovore. Od vina plavca, koje je "super za takve prilike", do keksa s maslacem "da punica ipak bude slasnija", građani su pokazali kako u trgovini Deliiiicije uvijek pronađu nešto prikladno. Prva trgovina otvorena je 2007. godine u Zagrebu, u Teslinoj ulici, jer nigdje u Hrvatskoj nisu postojale delicije za one koji vole jesti i piti ukusne proizvode. Danas u Hrvatskoj Deliiicije imaju više od 20 dućana u šest gradova, a u njima je moguće kupiti vrhunske čokolade, praline, vina, ali i slane delikatese, umake, ulja, začine...

"Uvijek idem tamo kad ne znam što pokloniti," podijelila je jedna sugovornica, a druga dodala kako posebno voli posjetiti njihovu trgovinu u Splitu.

Kroz ovu igru odabira naši prolaznici su još jednom dokazali da je humor neizostavan dio odluka o tome što ponijeti ili pokloniti u različitim životnim situacijama.

Bilo da se radi o tulumu s bivšim, prvom spoju ili poklonu za bliske osobe, Deliiiicije nude raznolikost koja može zadovoljiti razne ukuse i potrebe.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Deliiiicije u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.