Roditelji preminule djevojčice kuhanjem prikupili 12.400 eura za bolnicu u Dubrovniku

Foto: Facebook

Tijekom humanitarne akcije 24 sata bez kompromisa u dubrovačkoj Verandi prikupljen je rekordan iznos u kutiji za donacije i iznosi 12.400 eura.

"Dragi naši, skupili smo 12.400 eura! Taj iznos smo pronašli u našoj kutiji jutros. Jedva čekamo vidjeti račun Humanitarne udruge Saudade kroz naredne dane dok legnu sve Vaše uplate! Hvala od srca svima koji su i na najmanji način sudjelovali u ovome. Nemamo riječi, toliki broj objava, dolazaka, poziva, zagrljaja, osmijeha, pozitivne energije. Vi ste naša snaga", napisali su vlasnici Maja i Mirko Andrić, uz zajedničku fotografiju s ekipom koja ih svake godine podržava u ovoj akciji.

🌻24h bez kompromisa! 🌻Dragi naši, skupili smo 12400eura! Taj iznos smo pronašli u našoj kutiji jutros. Jedva čekamo...

Objavljuje Veranda 2.0Nedjelja, 26. studenoga 2023.

Još čekaju konačan iznos na računu njihove udruge Saudade.

"Jučer ste Vi nebu pokazali da mislite na sve male anđele koji su gore, a još više na našu djecu koja su s nama. Opet ćemo zajedničkim snagama napraviti dobru stvar za našu bolnicu. Hvala od svih nas s fotografije, a ima ih još vjerujte nam, u pozadini, koji su odradilo ovaj lavovski posao. Pišemo još detalja u narednim danima", dodali su.

Tragičan gubitak

Podsjećamo, konoba Veranda iz Dubrovnika već šestu godinu zaredom pokreće akciju 24 sata bez kompromisa u sklopu koje kuhaju cijeli dan i sav novac doniraju dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik. 

Ova akcija krenula je 2017. godine, a 2020. godine Mirko i Maja Andrić osnovali su humanitarnu udrugu Saudade, koja u sebi nosi melankoliju, nostalgiju, sjetu, radost i tugu, ali i jedno ime - Nina Marija Andrić.

Naime, nakon samo dvadeset dana života Majinoj i Mirkovoj kćeri je dijagnosticiran tumor leđne moždine, prvi takvog tipa i stadija u Republici Hrvatskoj. Svijet je napustila sa svega dva mjeseca i jednim danom. Upravo je tragičan gubitak kćeri potaknuo Maju i Mirka da svake godine pronađu dodatnu snagu i pomognu najmlađim stanovnicima Dubrovnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.