Zatvara se još jedno mjesto s dobrom kavom u Zagrebu, traže novi prostor

Foto: Instagram/Augusto Specialty Coffee Shop

PRIJE godinu dana pisali smo vam o otvorenju Augusto Specialty Coffee Shopa, koji je tada otvoren u Zagrebu kod Doma sportova, na adresi Metalčeva 1. Augusto je mnogim Zagrepčanima postao omiljeno mjesto za ispijanje specialty kave, no sada su na Instagramu podijelili vijest o zatvaranju lokala.

Naime, zbog uvjeta u iznajmljenom prostoru u kojemu se nalaze, a na koje ne mogu utjecati, prisiljeni su zatvoriti trenutni lokal i u potrazi su za novim prostorom. Dodali su i da će goste informirati o procesu pronalaska novog lokala i da se vesele ponovnom druženju na nekoj drugoj adresi.

"Teškog srca moramo najaviti velike promjene u našem Augusto Coffe Shopu u Zagrebu. S obzirom na uvjete u iznajmljenom prostoru u kojem se nalazimo (a koji su van naše kontrole), u potrazi smo za novim domom u Zagrebu. Želimo se zahvaliti svakom gostu koji je posljednjih mjeseci ušao kroz naša vrata. Vaša potpora puno nam znači i više smo nego zahvalni za svaki podijeljeni osmijeh, kavu i trenutak", objavili su.

Najbolja specialty kava u Rovinju

"Do tada, ne zaboravite nas posjetiti u Rovinju, gdje su naša vrata još uvijek otvorena", dodali su. Naime, Augusto Coffee dolazi iz Rovinja, a tamo je jedini lokal koji se bavi isključivo specialty kavama. U Rovinju je i dalje otvoren svakog dana osim ponedjeljka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.