Lionel Richie najavio turneju u Velikoj Britaniji i Europi

Foto: EPA

Američka glazbena zvijezda Lionel Richie rekao je da iduće godine ide na "najbolju turneju na svijetu" najavljujući novi niz koncerata u Velikoj Britaniji i Europi, koji će početi sljedećeg proljeća.

Turneja pjevača i tekstopisca dobitnika Grammyja Say Hello To The Hits počet će u Belfastu 31. svibnja i završiti u Madridu 2. kolovoza 2025. godine. U međuvremenu, nastupit će u Londonu, Dublinu, Amsterdamu, Parizu i Berlinu, među ostalim europskim gradovima.

"To su u biti najbolja mjesta na svijetu za turneju. Ako steknete vjernu bazu obožavatelja u Europi i Britaniji, ovo ćete imati do kraja života", rekao je Richie Reutersu u intervjuu. "I mislim da je za mene, što se mene tiče, 'dobro došao kući' ono što čujem kad stignem u Belgiju, kao i kad stignem u Englesku i Škotsku... gotovo kao da ondje živim."

Usporedio turneju s odmorom

Richie, poznat po hitovima kao što su Hello i Dancing on the Ceiling, usporedio je turneju s odmorom. "Ovo je moj odmor... Radujem mu se. To nije posao... To je zapravo samo razdoblje igre u koje odlazim i družim se sa svim svojim prijateljima u Europi", rekao je.

Ovaj 75-godišnjak, koji je karijeru počeo s Commodoresima prije nego što je 1980-ih krenuo solo, prodao je više od 125 milijuna albuma širom svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.