Nina Badrić i Goran Ivanišević pozirali zajedno, fotku komentirao i Ivan Ljubičić

Foto: Instagram

Nina Badrić objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirala s jednim od naših najvećih tenisača Goranom Ivaniševićem, što je izazvalo oduševljenje njihovih obožavatelja. Sreli su se u jednom zagrebačkom restoranu, a fotografija je za manje od 24 sata skupila skoro 19 tisuća lajkova.  

"Gdje god da spustim kofere tebi poželim dobar dan...", citirala je pjevačica stihove svoje pjesme te dodala: "Nije svakome (nikome) ovakva živuća legenda od čovjeka bila u spotu." Naime, Goran je 2008. godine glumio u spotu za njezinu pjesmu Da se opet tebi vratim. 

Njihovom suradnjom Nina je bila jako zadovoljna. Tada je ispričala novinarima kako je Goran vrhunski zabavljač, zbog čega joj je bilo teško suzdržati smijeh tijekom snimanja. 

Ivan Ljubičić komentirao je objavu

Objavu je lajkao i legendarni hrvatski tenisač i osvajač Davis Cupa Ivan Ljubičić, koji joj je u komentarima ostavio dva srca. "Prije svega ljudina, a i Nina je takva. Obožavam ovo dvoje ljudi", "Nezaboravna pjesma i spot", "Duše vam zrače ljepotom", "Ne znam tko mi je draži od vas dvoje", nizali su komentari njezinih oduševljenih fanova. 

Otvoreno je govorila o životnim vrijednostima

Podsjećamo, u nedavnom intervjuu za HRT-ovu emisiju Kod nas doma popularna pjevačica Nina Badrić otvoreno je govorila o svojim životnim vrijednostima i unutarnjem miru. Razgovor je obuhvatio teme vjere, osobnog razvoja i načina na koji se nosi s izazovima svakodnevice.

"Najvrjednije što u životu imam je krvavo stečeni mir", poručila je Nina. Također, podijelila je svoja iskustva s vjerom. 

"Ja sam praktična vjernica, odem nedjeljom na misu. Za stvari koje mi nisu jasne, odem popričati sa svećenikom. Ima tamo nekih super ljudi, jako školovanih, pametnih i s kojima jedan razgovor od pet-deset minuta jako promijeni pogled na neku situaciju. A i besplatno je, ne košta ništa", dodala je uz smijeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.