Bivši suprug Marthe Stewart ljut jer je u dokumentarcu priznala da ga je prevarila

Foto: EPA

Bivši suprug Marthe Stewart, izdavač Andrew Stewart, izrazio je nezadovoljstvo zbog otkrića u njezinom nadolazećem Netflixovom dokumentarcu Martha, piše New York Post.

Prema izvorima, Andrew je ljut jer je uvijek volio držati svoj privatni život daleko od javnost i osjeća da je ponovno uvučen u dramu nakon što je Martha u dokumentarcu priznala da ga je prevarila tijekom njihovog braka. "Susjedi kažu da je bijesan jer ne želi da se ponovno otvara ta tema", izvijestila je novinarka Paula Froelich.

Vjeruje da on nije znao za njezinu prevaru

Inače, Martha Stewart je u dokumentarcu otkrila kako je prevarila svog bivšeg supruga i da vjeruje da on to nikad nije saznao. Istovremeno je savjetovala mladim ženama da napuste svoje muževe ako ih varaju. "Žene, poslušajte moj savjet. Ako vas muž vara, on nije vrijedan vašeg vremena. Izađite iz tog braka", poručila je Martha.

Producent ju je zatim upitao: "Niste li i vi imali aferu na početku svog braka?" Na što je Martha odgovorila: "Jesam, ali mislim da Andy to nikad nije saznao."

U braku su bili 29 godina

Podsjetimo, Andrew Stewart varao je Marthu s njezinom bivšom asistenticom Robyn Fairclough, što je dovelo do njihovog razvoda 1990. godine poslije 29 godina braka. Par ima kćer Alexis, koja je televizijska i radijska voditeljica. Dokumentarac Martha premijerno će biti prikazan 30. listopada, a u njemu će biti prikazane dosad neviđene fotografije, pisma i dnevnici iz Marthine osobne arhive, u režiji R. J. Cutlera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.