Jennifer Lawrence (34) je trudna, čeka drugo dijete

Foto: EPA/Profimedia

Jennifer Lawrence trudna je s drugim djetetom, javlja Vogue. Sinoć je izašla na večeru u Los Angelesu, a njezin trudnički trbuh bio je tek malo vidljiv.

Glumica već ima dvogodišnjeg sina Cya s mužem Cookeom Maroneyjem. Par se vjenčao u listopadu 2019. u dvorcu Belcourt na Rhode Islandu.

Novo poglavlje u životu

Ova vijest samo je najnovije poglavlje u zanimljivoj fazi njezinog života. U petak, 25. listopada, premijerno se prikazuje dokumentarac Zurawski vs. Texas, koji govori o utjecaju strogih zakona protiv pobačaja u Teksasu, a producirala ga je skupa s Hillary Clinton. Premijera će biti u New Yorku, Los Angelesu, Austinu i San Antoniju.

"Smatrali smo da je ključno ne samo pustiti film u tradicionalnim kinima poput New Yorka i Los Angelesa već ga učiniti dostupnim i u gradovima širom Teksasa kako bi stanovnici razumjeli što ovi zakoni o zabrani pobačaja znače u praksi", izjavila je redateljica Maisie Crow za Deadline.

Dosad je Lawrence bila najpoznatija po svojim glumačkim ulogama, od Oscarom nagrađenih filmova poput U dobru i zlu do velikih hitova poput Igara gladi. Sada Lawrence istražuje karijeru i ispred i iza kamere, s posebnim naglaskom na dokumentarce koji se bave ženskim pitanjima i širim društvenim temama, a proizvodi ih njezina tvrtka Excellent Cadavear.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.