Bojan Pavlović prije Superstara nastupao u Zvezdama Granda. Bio je u finalu

Foto: Press/Instagram

U Superstar je jučer stigao Bojan Pavlović, žiriju je izveo svoju narodnu pjesmu Naslednik i apsolutno ih oduševio. Svi su se rasplesali - i Filip, i Severina, i Tonči, i Nika. Prije Superstara Bojan se natjecao u poznatom srpskom pjevačkom showu Zvezde Granda.

Bio je u finalu

Tijekom natjecanja u Zvezdama Granda Pavlović se istaknuo interpretacijama narodnih pjesama, što mu je donijelo veliku popularnost među publikom. Njegovi nastupi bili su vrlo zapaženi, a jedan od ključnih trenutaka bio je kad je osvojio svih šest glasova žirija, što mu je omogućilo direktan prolazak u finale natjecanja.

@mr_vladoa #bojanpavlovic #luckastasiti #hejgodinemlade #hejgodinelude ♬ original sound - mr_vladoa

Iako nije osvojio prvo mjesto, Bojan Pavlović je zahvaljujući natjecanju postao prepoznatljivo ime na regionalnoj glazbenoj sceni. Dolazi iz Kragujevca, a prije sudjelovanja u showu pohađao je srednju glazbenu školu.

@musicc.sc @BOKI 🙂 - Naslednik 👩🏼‍🍼 #bojanpavlovic#naslednik#zvezdegranda#fy#fyp#foryou#foryoupage#balkan#4u#4upage ♬ Originalton - 𝐌𝐔𝐒𝐈𝐂𝐂.𝐒𝐂

"Ti si baš ozbiljno talentiran"

Podsjetimo, Bojan je oduševio i žiri Superstara. "Ova pjesma ti je ludilo", rekao je Filip i pozvao Nikolinu, Bojanovu suprugu i menadžericu, kako bi joj dao svoj broj telefona. "Ja sam kao kći malo uvrijeđena, ali dobro, nisam 'naslednik'", našalila se Nika.

@superstarcroatia Bojan Pavlović donio je narodnjak u 'Superstar'! 😎 Otpjevao je svoju pjesmu, a njegova energija i glas ostavili su sve bez daha! #rtlhrvatska #superstarcroatia #superstar ♬ original sound - SuperStar Croatia

"Ti si baš ozbiljno, ozbiljno talentiran, ozbiljno dobar pjevač, ti si se rodio s tim, ti to nosiš najprirodnije, savršeno, jako volim čuti ovakav vokal i nakon ovoga samo velike stvari", dodala je. "Baš sam se pitala kad će doći neki pravi narodnjak, od mene veliko 'da'", poručila je Bojanu Severina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.