Liamov prijatelj otkrio zašto se pjevač dulje zadržao u Argentini: Odbili su mu vizu

Foto: EPA

Liam Payne morao je produljiti boravak u Argentini jer mu je prvotno odbijen zahtjev za američku vizu zbog priznanja o zloupotrebi droga. Kako bi je obnovio, morao je proći medicinske i psihijatrijske pretrage, piše Daily Mail.

Vizu je trebao preuzeti krajem tjedna

Na kraju mu je viza odobrena, a planirao ju je preuzeti krajem ovog tjedna. Prije nego što je stigao po vizu, tragično je preminuo. Njegova djevojka Kate Cassidy i bliski prijatelji bili su shrvani njegovom iznenadnom smrću. "Rezultati testova bili su dobri. Liam je bio 100 posto trijezan. U četvrtak je trebao imati sastanak u veleposlanstvu, a u petak preuzeti vizu", rekao je blizak prijatelj pjevača.

Prije tragedije, dodao je, čak su i razgovarali. "Kad sam posljednji put razgovarao s Liamom, nisam imao pojma da će učiniti bilo kakvu glupost. Svi su shrvani. Kate je uništena", zaključio je.

Pao je s trećeg kata

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda. Policija u Buenos Airesu objavila je da je Payneova hotelska soba bila "u potpunom neredu" te da su brojni predmeti "bili razbijeni i razbacani". U priopćenju stoji i da su u unutarnjem hotelskom dvorištu, gdje je pronađeno pjevačevo tijelo, nađeni i boca viskija, upaljač i mobilni telefon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.