Nina Badrić o unutarnjem miru: Ja sam praktična vjernica, odem nedjeljom na misu

Foto: Instagram

U nedavnom intervjuu za HRT-ovu emisiju Kod nas doma popularna pjevačica Nina Badrić otvoreno je govorila o svojim životnim vrijednostima i unutarnjem miru. Razgovor je obuhvatio teme vjere, osobnog razvoja i načina na koji se nosi s izazovima svakodnevice. "Najvrjednije što u životu imam je krvavo stečeni mir", poručila je Nina.

Nina Badrić u rubrici 'Samo opušteno'

🧘 "Najvrjednije u životu što imam je krvavo stečeni mir", rekla je pjevačica Nina Badrić u rubrici 'Samo opušteno' u kojoj je razgovarala s Dorijanom Klarićem. #KodNasDoma Kod nas doma

Objavljuje HRT Vijesti u Nedjelja, 20. listopada 2024.

O vjeri i podršci kroz razgovor

Nina je podijelila i svoja iskustva s vjerom. "Ja sam praktična vjernica, odem nedjeljom na misu. Za stvari koje mi nisu jasne, odem popričati sa svećenikom. Ima tamo nekih super ljudi, jako školovanih, pametnih i s kojima jedan razgovor od pet-deset minuta jako promijeni pogled na neku situaciju. A i besplatno je, ne košta ništa", dodala je uz smijeh.

Pjevačica je naglasila koliko joj je važno zaštititi unutarnji mir, koji je kroz godine naučila čuvati. "Jednostavno ne dam više taj mir da mi itko pomakne u meni. Znači, ne dozvoljavam naprosto da mi stresna situacija dođe blizu. Ako mi je nešto previše, ma nisu mi bitni ni novci, ni uspjeh, ni neko moranje. Danas baš mirno nekako plovim i idem kroz svoj život", ispričala je Nina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.