"Netko ju je naljutio": Namrgođena Viktorijina anđelica postala viralna

Foto: Instagram

Dugo očekivana revija Victoria's Secreta, održana nakon šest godina pauze, izazvala je veliku pozornost gledatelja, a svaka sitnica bila je pod budnim okom javnosti. Reakcije na ovaj spektakl preplavile su društvene mreže, a posebnu pažnju privukla je manekenka Mika Schneider (23), koja je bila jedina manekenka bez krila.

Postala je viralna

@versaceismyfuture got fired for being a queen #mikaschneider #model #runway #fyp ♬ som original - pedrwooaudios

Mnogi su primijetili da je Mika na pisti izgledala nezainteresirano, kao da ne želi biti tamo. Video njezina ozbiljnog izraza lica dok hoda pistom postao je viralan izazvavši lavinu negativnih komentara. U videu je Mika nosila blistavi srebrni grudnjak i odgovarajuće donje rublje, prekriveno prozirnom, dugom ružičastom haljinom. Na kraju piste je stala, stavila ruku na bok i ozbiljno pogledala prema kameri prije nego što je nastavila hodati.

@slavicdoils id be mad too - #mikaschneider for #victoriassecret 2024 - #fyp #ruslanakorshunova #modeling #2000s #fashion #catwalk #horsewalk ♬ original sound - mari

Šuškalo se i da je Mika bila nezadovoljna jer jedina nije imala krila, a čak su kružile glasine da bi zbog svog performansa mogla dobiti otkaz.

Odgovorila je na kritike

Međutim, Mika se ubrzo oglasila na Instagramu te odgovorila na kritike. Objavila je video u kojem ponovno izvodi isti hod, no ovaj put je nosila majicu s natpisom "IDGAF" (što u prijevodu znači "Baš me jebeno boli briga"). U opisu videa zahvalila je Victoria's Secretu što manekenkama omogućuje da pokažu svoje stavove dodavši: "Obećavam, nisam zla cura."

@societymgmt Replying to @Genn 💛 and this is why we j’adore #mikaschneider who ate up the #victoriassecretfashionshow ♬ original sound - loveofhuns x

"Netko ju je sigurno naljutio iza pozornice"

Njezin hod postao je tema na platformi X nakon što je jedan korisnik podijelio video uz opis: "Ja nakon što završim posao radeći samo minimalno." Video je pregledan gotovo 24 milijuna puta, a komentari su bili podijeljeni: "Izgleda kao da nije htjela biti tamo", "Umirem od smijeha, toliko joj se nije dalo", "Netko ju je sigurno naljutio iza pozornice" i "Ja bih isto bila ljuta da moram hodati u dugoj haljini bez krila."

Podsjetimo, modna revija Victoria's Secreta održavala se od 1995. do 2019. godine, ali je prekinuta zbog kritika da njihovi proizvodi i modeli nisu dovoljno inkluzivni. Ipak, revija se vratila prošle godine u obliku specijalne emisije na Primeu prikazavši raznovrsnije modele i odjeću. Sada se Victoria's Secret vratila u svom tradicionalnom formatu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.