DiCaprio se vratio u Ameriku, s djevojkom (26) snimljen na ulicama New Yorka

Foto: Profimedia

Nakon dužeg odmora u Italiji, Leonardo DiCaprio se vratio u Ameriku. 

S 26-godišnjom djevojkom Vittorijom Ceretti snimljen je na ulicama New Yorka dok su vozili unajmljene bicikle. 49-godišnji glumac je nosio masku na licu.

Leonardo je prošlog tjedna boravio u Rimu gdje je s djevojkom razgledao najveće znamenitosti. Sa slavnim parom u Rimu su bili i glumčeva majka Irmelin Indenbirken i očuh David Ward.

Pričalo se da želi pobjeći od skandala

Podsjećamo, šuškalo se da DiCaprio želi pobjeći od skandala koji trese Ameriku.

Glumac se, naime, našao u fokusu javnosti zbog navodnih snimaka koje otkrivaju da se družio s Diddyjem. Saznalo se da je DiCaprio bio Diddyjev omiljeni gost na partijima. U snimci iz 2018. godine, koja je nedavno ponovo objavljena, Vogue je pitao Diddyja koja osoba je broj jedan na popisu uzvanika za njegove "bijele zabave". Odgovorio je: "Leonardo DiCaprio." 

Objavljene su i fotografije s "bijele zabave" 1998. godine, na kojima se glumac smije i puši. Međutim, izvor blizak DiCapriju kaže da glumac već godinama nije u kontaktu s Diddyjem, iako postoje dokazi da su njih dvojica zajedno bila na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 29. srpnja 2004. te da je glumac bio na proslavi Diddyjevog 50. rođendana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.