Diddyjevo suđenje održat će se na isti dan kao Met Gala. Dotad ostaje u pritvoru

Foto: EPA

Poznat je datum suđenja reperu Seanu Diddyju Combsu. 

Suđenje je zakazano za 5. svibnja 2025. godine, javlja Page Six. Na isti datum će se održati i Met Gala, na kojoj je Diddy nekoliko puta bio gost. 

Reper će do suđenja ostati u pritvoru. Njegov pravni tim je, naime, nedavno treći put tražio pravo na jamčevinu, ali je sudac to odbio.

Podsjećamo, Sean Diddy Combs optužen je u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. Osim toga, optužen je i za trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije. 

Nedavno se pojavio na sudu

Prije nekoliko dana Diddy se prvi put pojavio pred sucem otkako je uhićen. 

U sudnicu je ušao u smeđoj zatvorskoj odjeći, pišu američki mediji, te zagrlio svoje odvjetnike. Također je kimnuo svojoj obitelji koja je sjedila unutra te se nasmijao. Novinari nisu imali pristup sudnici, no fotografi su nakon suđenja uspjeli snimiti Diddyjevu nogu u lisicama u kombiju kojim su ga vraćali u zatvor.

54-godišnjeg glazbenog mogula bodrili su njegova 84-godišnja majka Janice Combs i šestero od njegovo sedmero djece: sin Quincy Brown (33), sin Justin Combs (30), sin Christian King Combs (26), kći Chance Combs (18) i kćeri blizanke Jessie i D'Lila Combs (17).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.