Diddyjev posvojeni sin: Pojavile su se lažne priče nakon uhićenja oca, apsurdne su

Foto: Instagram/EPA

PROŠLO je pet tjedana otkako je glazbeni mogul Sean Diddy Combs uhićen u New Yorku, nakon čega su se proširile zloglasne priče o "freak-off" partyjima. Diddy se izjasnio nevinim pred optužbama za silovanje, trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije te u zatvoru čeka suđenje, koje će se održati 5. svibnja sljedeće godine. 

Quincy Brown, sin pokojne Diddyjeve partnerice Kim Porter, kojeg je reper kasnije posvojio, stao je u njegovu obranu uime Diddyjeve djece te prozvao "lažne priče" koje kruže medijima. 

"Držimo se istine, znajući da će ona prevladati" 

"Prošli mjesec uništio je našu obitelj. Mnogi su osuđivali njega i nas na temelju optužbi i lažnih priča koje su se pretvorile u apsurd na društvenim mrežama. Ujedinjeni smo, podržavamo te na svakom koraku. Držimo se istine, znajući da će ona prevladati i da ništa neće slomiti snagu naše obitelji. Nedostaješ nam i volimo te, tata", napisao je uz fotografiju sedmero djece. 

Brown je već ranije objavio izjavu sa svojom braćom i sestrama, i to nakon što su iznesene optužbe da je njegova pokojna majka napisala memoare u kojima detaljno opisuje seksualno zlostavljanje od strane Combsa. 

Te je tvrdnje iznio Al B., Brownov biološki otac, koji je izjavio da su Porterini memoari pod naslovom Kim's Lost Words: A Journey for Justice, from the Other Side u originalu opisivali Diddyjevo zlostavljanje. 

Sporni memoari 

Memoari su objavljeni na Amazonu u rujnu, prije Combsova uhićenja. Reper je tada, preko svoje odvjetnice Erice Wolf, objavio sljedeću izjavu: "Memoari Kim Porter su lažni. To je uvredljivo i besraman pokušaj profitiranja od tragedije. Za razliku od izmišljotina u njegovim odvratnim 'memoarima', utvrđena je činjenica da je gospođa Porter umrla prirodnom smrću. Neka počiva u miru."

Brown je s braćom i sestrama Christianom, Jessie i D'Lilom Combs, četvero djece Kim Porter, negirao izjavu da je njihova majka napisala memoare. 

"Svatko tko tvrdi da ima rukopis lažno se predstavlja. Osim toga, molimo vas da shvatite da svaki takozvani 'prijatelj' koji govori uime naše mame ili njezine obitelji nije prijatelj, niti oni imaju njezine najbolje interese u srcu", izjavio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.