Evo zašto princ Louis jedini ne ide na utakmice s mamom i tatom

Foto: Profimedia

Ljeto princa Georgea i princeze Charlotte ispunjeno je zabavnim aktivnostima, što se moglo vidjeti prošlog vikenda, kada je djevojčica s mamom Kate Middleton pratila finale Wimbledona, a njezin stariji brat se družio s princom Williamom na finalu Eura u Berlinu. Ipak, njihov najmlađi brat, 6-godišnji princ Louis, još uvijek nema tu povlasticu da može sudjelovati na baš svim događanjima.

Kate i William imaju dogovor

Naime, strani mediji prenose da postoji dogovor između princa Williama i Kate Middleton, a to je da njihova djeca smiju sudjelovati na ovakvim događanjima tek kad napune osam godina. Malena Charlotte i princ George također su se morali pridržavati ovog pravila. Uz to, Louisovo je ponašanje često nepredvidljivo, što bi uz stroga pravila na Wimbledonu moglo biti problem, navode strani mediji.

Princeza Charlotte opomenula mlađeg brata zbog ponašanja

Princa Louisa javnost je zapamtila i zavoljela zbog njegovog dječjeg ponašanja koje odudara od onoga kako se inače kraljevska djeca ponašaju u javnosti. Tako je nedavno povodom rođendana kralja Charlesa, dok su stajali na balkonu Buckinghamske palače, princeza Charlotte u dva navrata opomenula mlađeg brata zbog njegovog ponašanja.

"Louis, spusti ruke", navodno mu je rekla Charlotte te ga potapšala po ramenu kako bi privukla njegovu pozornost. Nestašni princ namrštio se na njezinu opomenu, no ipak ju je poslušao i spustio ruke pored sebe te se uspravio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.