FOTO Letio iznad Atlantskog oceana, iznenadila ga misteriozna svjetla ispod oblaka

Muškarac je ostao zapanjen tijekom kasnonoćnog leta preko Atlantskog oceana nakon što je ispod oblaka uočio misteriozna svjetla. Rohan Goonewarden je letio iz SAD-a prema Velikoj Britaniji, a njegov sin je kroz prozor aviona uočio nešto bizarno.

"Avion se nalazio na sredini sjevernog Atlantika"

Goonewarden je objavio fotografije na svom Facebooku. "Moj sin je kroz prozor uočio ova jaka svjetla. Jasno se reflektiraju ispod oblaka. Prema karti leta, avion se nalazio točno na sredini sjevernog Atlantika, dok je Grenland bio mnogo sjevernije", poručio je u opisu objave te upitao što bi to moglo biti.

Mnogi su mu u komentarima odgovorili, a neki su se i našalili da vanzemaljci imaju party, dok su drugi ponudili uvjerljivija objašnjenja. "Kruzer koji ispaljuje vatromet", "Polarna svjetlost bila je vidljivija nego inače. Možda je to?, neki su od komentara.

Sličan slučaj

Prije dvije godine misteriozna crvena svjetla uočena su iznad Tihog oceana. Tijekom leta pilot Dustin Maggard snimio je fotografiju svjetala sličnih onima koja su vidjeli Goonewarden i njegov sin. U to vrijeme Maggard je za CNN rekao da "nikad nije vidio ništa slično".

Fotografije su tada postale viralne na društvenim mrežama, a korisnici su ponovno iznijeli razne teorije - od izvanzemaljaca do vojnih eksperimenata. Međutim, France24 je kontaktirao meteorologa kako bi istražio slučaj. Prema njihovim saznanjima, ta čudna pojava zapravo je bila rezultat LED svjetala koja koriste ribarski brodovi u toj regiji. Ta se svjetla obično koriste za ribolov lignji i određenih vrsta riba koje privlače svjetla brodova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.