Poznati voditelj o Liamu: Slama mi se srce jer govorim o njemu u prošlom vremenu

Foto: EPA

Poznati voditelj i glumac James Corden oglasio se nakon smrti pjevača Liama Paynea. Corden je opisao pjevača kao osobu koja je imala "ljubaznu i dobru dušu". U objavi na Instagramu Corden je rekao: "Slama mi srce to što govorim o njemu u prošlom vremenu. Zauvijek ću čuvati trenutke koje sam proveo s njim. Moje misli su danas s njegovom obitelji."

Payne je nekoliko puta bio gost u Cordenovoj emisiji The Late Late Show.

I mnogi drugi Liamovi kolege oprostili su se od preminulog pjevača. Među njima su Charli Puth, Camila Cabello, Rita Ora, Zedd, Paris Hilton i mnogi drugi.

Policija: Prije nesreće se ponašao agresivno

Podsjetimo, jučer je u Argentini umro 31-godišnji pjevač, nekadašnji član One Directiona. Britanski pjevač pronađen je mrtav u Buenos Airesu, ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

I u službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.