Nakon tragične smrti objavljeno Liamovo pismo koje je poslao desetogodišnjem sebi

Foto: EPA

Pismo koje je Liam Payne napisao desetogodišnjem sebi objavljeno je nakon njegove tragične smrti. BBC Radio 1 podijelio je to pismo, koje je Payne poslao sebi 2020. godine.

"Život će ti postati nerealan"

Pismo je prvotno objavljeno na Instagramu. Payne je započeo: "Pripremi se, bit će uzbudljivo. Cijeni svaki trenutak s voljenima jer imaš još samo nekoliko obiteljskih praznika za uživanje. Život će ti postati nerealan. Znaš da voliš pjevati? Nastavi s tim! Kad navršiš 14, dogodit će se nešto čarobno, i ne govorim o pubertetu. Prijavit ćeš se na jedan od najvećih glazbenih showova i upoznat ćeš buduću majku svog djeteta."

"Znam da se čini rano, ali vjeruj mi, sve će ispasti kako treba. Sad si poznat, ali možda se čini da si dosegnuo vrhunac previše rano. Uspori malo i zapamti, ovo je maraton, a ne sprint", nastavio je.

"Uskoro ćeš započeti novo putovanje"

"Nekad ćeš se osjećati kao da odustaješ, ali nemoj! Upoznat ćeš četvoricu dečki koji su na istom putu kao ti. Kad ih prvi put vidiš, bit će kaos, ali uživaj i ostani mlad u srcu. Praštaj više i nauči slušati. Imaš nevjerojatno razdoblje pred sobom, putovat ćeš svijetom i živjeti život koji jedva možeš zamisliti", poručio je Liam.

"Zatim će doći vrijeme kad će to sve završiti i osjećat ćeš se izgubljeno. Činit će se zastrašujuće, kao da si sam, ali nisi. Uskoro ćeš započeti novo putovanje s najnevjerojatnijom osobom koju si dosad upoznao – svojim sinom Bearom. Budi zahvalan i sjeti se svaki dan raditi ono što voliš jer ti je trebalo deset godina da to postigneš. Tvoj prvi singl će biti uspješan, prestat ćeš s nesigurnostima i bit ćeš u redu. Zagrli mamu, tatu i cijelu obitelj od mene", zaključio je u pismu.

Preminuo na licu mjesta

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje. Pjevač je ranije govorio o problemima s mentalnim zdravljem i borbi s ovisnošću te je otkrio da je konzumirao teške droge dok je pjevao u One Directionu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.