Širi se posljednja fotografija Liama. Nastala je nekoliko trenutaka prije smrti?

Screenshot: YouTube

OSVANULA je fotografija Liama Paynea koji se naizgled vraća u svoju hotelsku sobu u Buenos Airesu, a riječ je o navodno posljednjoj fotografiji pjevača prije nego što je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe. 

Fotografija je prikazana na lokalnoj mreži  America TV te prikazuje Paynea kako nosi bijelu majicu bez rukava s vidljivim tetovažama. Voditelj je rekao da je to posljednji put da je bivši pjevač grupe One Direction viđen živ prije nego što je liftom stigao do svoje sobe. 

Alberto Crescenti, šef gradske hitne službe, otkrio je da je Payne pretrpio "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti".  Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17:00 po lokalnom vremenu te da su ga pokušali reanimirati. Payneov identitet potvrdile su hitne službe provjerom njegove putovnice, ali policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada. 

Pjevač je pao s balkona apartmana koji gleda na unutarnji bazen i hotelski restoran, a policija je kasno sinoć detaljno pregledavala sobu i balkon. Dvorište na kojem je umro nalazi se pored bazena ondje se nalaze stolovi hotelskog restorana Sarco, koji u to vrijeme nije bio otvoren. 

Fanovi dijele jednu od posljednjih snimki prije smrti 

Liam Payne viđen je u šetnji restoranom u Buenos Airesu sa svojom djevojkom Kate Cassidy danima prije njegove smrti, a fanovi na TikToku dijele jednu od posljednjih snimki pokojnog pjevača.  

@fanofliampayne Liam and kate #liampayne #katecassidy #fanofliampayne #onedirection #1d #ffy #foryou #viral ♬ suara asli - ilham

Podsjetimo, Payne je ranije ovog mjeseca stigao u Argentinu na koncert svog bivšeg kolege iz benda Nialla Horana sa svojom djevojkom, a uoči odlaska na put u videu je objasnio kako se želi pomiriti s bivšim kolegom.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.