Liam Payne je odrastao u skromnoj obitelji: Tata je bio u dugovima. Nismo imali mnogo

Foto: Profimedia

Vijest o smrti Liama Paynea izazvala je šok diljem svijeta, a njegova obitelj je poručila da je shrvana. "Liam će zauvijek živjeti u našim srcima i pamtit ćemo ga po njegovoj dobroj, duhovitoj i hrabroj duši", poručili su.

Bio je najmlađe dijete u obitelji

Liamova mama Karen je po zanimanju medicinska sestra, a njegov tata Geoff se bavi montažom i postavljanjem različitih uređaja i sistema. Liam je imao dvije starije sestre, Nicolu i Ruth.

"Bilo je super, iako nismo imali mnogo", govorio je Liam o svom djetinjstvu za The Telegraph u intervjuu 2017. godine. "Otac je bio u dugovima, ali su radili najbolje što su mogli. To te malo potakne da sanjaš", dodao je.

Njegovi roditelji uvijek su govorili koliko su ponosni na njegovu karijeru. Liamov otac je nedavno objavio fotografiju svog sina i njegovog psa. Ta je objava sada preplavljena porukama sućuti. U opisu profila mu piše: "Ponosan sam što sam otac Liama Paynea."

Sada traže privatnost

Liamova obitelj se danas oglasila: "Podržavamo jedni druge najbolje što možemo kao obitelj te tražimo privatnost u ovo grozno vrijeme." Daily Mail izvijestio je da je obitelj potpuno shrvana te da su se okupili u obiteljskoj kući u Wolverhamptonu. "Potpuno smo shrvani viješću", kažu. Pjevačeve sestre Nicola i Ruth stigle su rano jutros u kuću.

Pjevač je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje. Ranije je govorio o problemima s mentalnim zdravljem i borbi s ovisnošću te je otkrio da je konzumirao teške droge dok je pjevao u One Directionu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.