Posljednji dani Liama Paynea: Odmarao se u Argentini, plesao Macarenu na koncertu

Foto: EPA

U danima koji su prethodili njegovoj smrti, Liam Payne je dijelio na društvenim mrežama zanimljive trenutke svoga odmora u Buenos Airesu. Otputovao je u Argentinu početkom listopada da bi pružio podršku bivšem kolegi iz benda One Direction, irskom pjevaču Niallu Horanu. 

Dva tjedna prije smrti oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da želi obnoviti prijateljstvo sa svojim bivšim kolegom. "Mislim da bismo mogli otići i pozdraviti se", rekao je u videu objavljenom na Snapchatu, koji se sada širi X-om. "Prošlo je dosta vremena otkako smo Niall i ja razgovarali. Puno toga moramo nadoknaditi. I želio bih dogovoriti nekoliko stvari s njim", rekao je. 

Objasnio je da nije bilo "nikakvih loših vibracija ili nečeg sličnog" i da samo "moraju razgovarati".

Zaplesao je Macarenu

Horan je 2. listopada održao koncert u Argentini, a fanovi su na TikToku dijelili snimke na kojima se vidi kako rasplesani Liam cijelo vrijeme pozdravlja i zabavlja publiku iz VIP lože u kojoj se nalazio s djevojkom Kate Cassydi. Prije koncerta obožavateljice su vrištale njegovo ime, a nekima je čak pružio i ruku. U jednom trenutku zaplesao je na poznati hit Macarena. 

@nachilarocca Liam bailando la macarena en el recital de Niall en argentina 🤍🩵🤍 #argentina🇦🇷 #onedirection #liampayne #nialllhoran #fyp ♬ sonido original - Nachi

Viđen je u šetnji restoranom u Buenos Airesu sa svojom djevojkom Kate Cassidy danima prije smrti, a fanovi na TikToku dijele jednu od posljednjih snimki pokojnog pjevača.  

@fanofliampayne Liam and kate #liampayne #katecassidy #fanofliampayne #onedirection #1d #ffy #foryou #viral ♬ suara asli - ilham

Na Snapchatu je nekoliko sati prije smrti objavio nekoliko fotografija. "Ideja za kostim za Noć vještica: Forest Gump", dao je ideju svojim obožavateljima. Također, objavio je fotografiju iz hotela na kojoj se vidi predivan krajolik. "Sretan sam što imam malo vremena za sebe", napisao je. 

Objavio je stare fotke s djevojkom

Malo više od pola sata prije smrti Liam Payne je objavio fotografije s djevojkom Kate Cassidy, koje su nastale ranije, a ne za vrijeme njihovog odmora u Argentini. Inače, ona nije bila s njim u Argentini u trenutku njegove smrti. Samo dva dana prije tragičnog događaja Kate se vratila u Miami. 

14. listopada je objavila TikTok video u kojem je rekla da je "bila spremna" vratiti se na Floridu. "Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo biti na jednom mjestu. Tamo smo trebali biti pet dana, a to se pretvorilo u dva tjedna. Išlo mi se kući", rekla je. 

Prije povratka u Ameriku Kate je objavila fotografije s putovanja u Argentinu. Na većini fotografija je hrana koju je tamo jela, ali na dvije se našao i Liam. "Zahvalna sam na malim stvarima u životu", napisala je uz fotografiju na kojoj Liam jaše konja.

Pojavila se navodno posljednja Liamova fotografija

Pojavila se i fotografija Liama Paynea koji se naizgled vraća u svoju hotelsku sobu u Buenos Airesu, a riječ je o navodno posljednjoj fotografiji pjevača prije nego što je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe. Fotografija je prikazana na lokalnoj mreži America TV, a voditelj je rekao da je to posljednji put da je bivši pjevač grupe One Direction viđen živ.

Suočavao se s optužbama bivših djevojaka

O Liamovom osobnom životu također se puno pričalo u danima prije njegove smrti. Naime, glazbenik se u tjednima prije smrti suočavao s optužbama bivših djevojaka. Jedna od njih je manekenka i influencerica iz Teksasa Maya Henry, koja je izjavila da ju pjevač nakon prekida neprestano zove i šalje joj poruke. 

@mayahenry Replying to @marie ♬ original sound - Maya Henry

Dio obožavatelja brzo je stao u Liamovu obranu, a pozornost im je privukla i objava druge njegove bivše, Danielle Peazer, koja je od 2011. do 2012. bila u vezi sa zvijezdom. Peazer je poduprla Henryjine tvrdnje objavivši zagonetni video sa stihovima pjesme Ariane Grande koji, u prijevodu, glase: "Ja i moja istina sjedimo u tišini." 

Nakon što je Peazer objavila zagonetni video, fanovi su počeli pisati da je Liam žrtva bullyinga bivše te su se pitali što to ona zna o njemu. Dio njih stao je u njezinu obranu, govoreći da ne mora ništa reći ako se ne osjeća spremno, dok su drugi komentirali kako sigurno nije mogla progovoriti dok je Liam bio na vrhuncu slave.  

Sada, nakon njegove smrti, fanovi su izvan sebe. "U šoku sam. Ne znam što reći. Srce mi puca jer znam da će ljudi početi kriviti Mayu i ostale djevojke", rekla je jedna tiktokerica.

Vjeruje se da je prije smrti uzimao opijate

Podsjećamo, 31-godišnji pjevač pao je sinoć s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Voditelj hitne službe otkrio je da je Payne pretrpio "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti". 

>>Objavljen transkript 911 poziva osoblja hotela u kojem je bio Liam Payne

Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. 

Više detalja o njegovom životu i iznenadnoj smrti možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.