Izvor za britanske medije: Zayn Malik je shrvan zbog Liamove smrti, u šoku je

Foto: Shutterstock

Zayn Malik je potpuno shrvan zbog smrti bivšeg člana benda One Direction Liama Paynea, piše Daily Mail. Izvor blizak pjevaču izjavio je da je Zayn u šoku. Dodao je kako Zaynovi najbliži ne žele da bude sam u ovim trenucima, pa je okružen svojim prijateljima.

"Zayna su obavijestili u ranim jutarnjim satima i potpuno je shrvan. U šoku je, a njegovi roditelji su stupili u kontakt s Liamovom obitelji kako bi im pružili podršku i sućut. Prošlo je dosta vremena otkako su Zayn i Liam razgovarali, imali su problema u prošlosti. Nisu mogli pronaći zajednički jezik u nekim stvarima", ispričao je izvor.

Liam Payne i Zayn Malik bili u grupi One Direction

Podsjećamo, Liam Payne i Zayn Malik su 2010. godine s Harryjem Stylesom, Louisom Tomlinsonom i Niallom Horanom formirali grupu One Direction koja je ubrzo postigla globalni uspjeh i jedan od najprodavanijih bendova desetljeća.

S bendom Payne je izdao pet albuma - Up All Night (2011.), Take Me Home (2012.), Midnight Memories (2013.), Four (2014.) i Made in the A.M. (2015.).

Nakon što su članovi benda odlučili uzeti pauzu 2015. godine, Liam je započeo solo karijeru. Njegov prvi singl kao solo izvođača, Strip That Down, izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i dosegao je visok plasman na top ljestvicama diljem svijeta.

Liam preminuo na licu mjesta od višestrukih ozljeda

Liam Payne preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, među kojima je i teška fraktura lubanje, nakon pada s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, otkrio je da je Payne imao "frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti".

Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17:00 po lokalnom vremenu. "Naša uloga bila je brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede su bile terminalne", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.