Glumac iz Gilmoreica o teškoj prometnoj nesreći: Žena i ja smo mislili da smo mrtvi

Screenshot: YouTube

Glumac Scott Cohen, poznat po ulozi profesora i Lorelainog partnera Maxa Medine u kultnoj seriji Gilmoreice, rekao je da su on i njegova supruga Anastasia Traina zahvalni što su preživjeli nakon što su ovog ljeta zadobili ozljede u automobilskoj nesreći tijekom policijske potjere.

"Mislili smo da ćemo poginuti"

Automobil koji je bježao od policije sudario se s vozilom Scotta i Anastasije, a on je o nesreći govorio na premijeri serije The Penguin. "Mislili smo da ćemo poginuti. Moja supruga ima ozbiljno oštećenu ruku, a ja imam slomljenu prsnu kost koja, prema liječnicima, nikad neće potpuno zacijeliti", izjavio je za Page Six.

Incident je započeo kao rutinska kontrola, ali se brzo pretvorio u potjeru. Nije potvrđeno je li bjegunac uhvaćen, a mediji izvještavaju da se njegov automobil zapalio te da je pješice pobjegao nakon toga.

Podijelio video iz bolnice

Nakon nesreće Cohen je podijelio video iz bolnice i snimke uništenog automobila s obožavateljima. "Unatoč slomljenim kostima i ranama, pod lijekovima i šokirani ovim nasiljem, odlučili smo krenuti naprijed. Iako me frustrira proces oporavka, istovremeno sam neizmjerno zahvalan. Anastasia i ja smo sretni što smo živi i zahvalni na ljubavi i podršci prijatelja i obitelji", podijelio je Cohen.

Iako se još uvijek oporavlja, prisustvovao je premijeri serije The Penguin, spin-offa filma The Batman. "Kao dijete sam sanjao da postanem Superman ili Batman. Sada sam dobio priliku biti dio tog svijeta", rekao je glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.