Srpkinja snimila namirnice koje je u Parizu kupila za 23 €, Balkanci pišu: Nema šanse

Screenshot: TikTok

Srpska tiktokerica koja se na društvenoj mreži predstavlja pod korisničkim imenom @zimushkah živi na relaciji Beograd-Pariz. Nedavno je otišla u trgovinu u Parizu i snimila što je sve kupila za, kako tvrdi, 23 eura. 

"Što u Francuskoj možete kupiti za 23 eura? Cherry rajčicu, slaninu, 10 jaja, litru mlijeka, cimet, kilogram mladog sira, salatu, tijesto za pitu, kilogram banana, kilogram limuna, jedan krastavac, dvije paprike, kilogram jabuka i dva paketa vode. Mislim da je 23 eura korektno", rekla je tiktokerica u videu.

@zimushkah #francuska #srbija #bosna #crnagora #hrvatska #cene #hrana #recepti #jabuke #banane #sir #mladisir #mleko #jaja #balkan #fyp #pare #cene #prodavnica ♬ son original - Zimuškin dnevnik

Balkanci komentirali video 

U komentarima ispod videa ubrzo su se javili mnogi Balkanci koji su pisali da po ovom ispada da su namirnice u Francuskoj jeftinije nego ovdje. 

"To sve nisi kupila za 23 €, po računu se vidi. Račun mora da je nešto duži, a ne toliko kratak za toliko artikala. Slikaj račun pa ga pokaži, a ne ovako", "Ma nema šanse", "U Srbiji ne bi dobili ni trećinu", "U Hrvatskoj bi to platili 50 eura", "Ali nisi kupila ništa što se može pojesti za ručak", "Pa tako je i ovdje, koja bijeda", "U Bosni to sve košta oko 60 eura", "Mislim da je i u Hrvatskoj tako, užas", nižu se komentari.

@zimushkah Réponse à @Zoran ♬ son original - Zimuškin dnevnik

Pratitelji su tiktokericu u komentarima ispitivali gdje točno živi jer im je čudno da nije više potrošila. Ona im je odgovorila da živi u centru Pariza, ali uvijek gleda što je na popustu i ima limit od 25 eura koje će potrošiti u trgovini. Dodala je da ostalo i nije toliko jeftino - kava je 5 eura, a cigarete 12 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.