Američki glumac sina nazvao nasljednikom, a kćeri perilicama suđa. Reakcije su burne

Foto: Twitter

Američki glumac Bug Hall, najpoznatiji po ulozi Alfalfe u filmu Male bande iz 1994. godine, izazvao je brojne negativne komentare nakon što je objavio vijest o rođenju svog prvog sina. Glumcu je on peto dijete te uz njega ima četiri kćeri. "Imam nasljednika", napisao je Hall na društvenim mrežama uz fotografije novorođenog sina i svoje supruge Jill iz bolničke sobe.

No mnogi obožavatelji su se zapitali zašto u svojoj objavi nije spomenuo i kćeri. Na kritike je odgovorio izjavom: "Rekao sam nasljednika, a ne perilice suđa." To je izazvalo lavinu bijesnih reakcija. Neki su ga zbog toga prozvali odvratnim. Jedan korisnik na X-u napisao je: "Molim se da Bog zaštiti te drage djevojčice od tvoje toksičnosti dok ne budu dovoljno stare da se od tebe udalje."

"Odvratan si"

Glumac je pokušao obraniti svoje riječi, istaknuvši da su se on i supruga Jill "dobro nasmijali" njegovoj šali unatoč kritikama. Međutim, reakcije su bile sve oštrije. "Odvratan si. Ponižavaš svoje kćeri pred svima", jedan je od komentara.

Hall je odgovorio: "Šalio sam se sa suprugom čak i tijekom poroda. Oboje smo se smijali. Možda vam je to teško shvatiti, ali mnogi normalni ljudi i dalje uživaju u humoru i radosti." Usprkos njegovim objašnjenjima negativni komentari nisu prestajali, pa je Hall na kraju odlučio izbrisati svoj Instagram profil.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.