Hiljson Mandela ima novu pjesmu, zove se 7 ujutro

Foto: Press

Hiljson Mandela, zagrebački glazbenik, autor i trap izvođač domaće scene, predstavlja novi singl s videospotom. Pjesma 7 ujutro je njegov drugi ovogodišnji singl. S pjesmom Ankaran, objavljenom prije mjesec dana, proveo je četiri tjedna na prvom mjestu Billlboard Croatia Songs liste.

Inspirirala ga je cro-dance era domaće glazbene scene

“Pjesma nosi jednu neopterećujuju feel-good vibru koju smo u jednom danu zavrtili u studiju. Bio sam oduševljen beat-om koji je kreirao Lockroom i u par minuta sam imao gotov refren, a ostatak pjesme se samo nadovezao” otkriva Hiljson Mandela. Nadodaje i kako je naknadno shvatio da ih je u stvaranju novog singla inspirirala čuvena cro-dance era domaće glazbene scene.

Kao i dosadašnje samostalne singlove, Hiljson Mandela je i ovu pjesmu kreirao sa stalnim suradnikom, producentom Mihovilom Šoštarićem Lockroom-om, dok spot za pjesmu potpisuju Luka Matković i Ana Cindrić.

Novim singlom 7 ujutro dodatno najavljuje i svoj najveći samostalni koncert do sada, koji će održati 5. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.