Rimac maknuo profilnu s bivšom ženom prije nego što se otkrilo da ima novu curu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mate Rimac je i nakon što se doznalo da se razveo od Katarine Lovrić i dalje na Facebook profilu držao profilnu fotografiju s njom. Ta fotografija bila je njegova profilna od 2021. godine.

Međutim dan prije nego li je Index objavio da se šuška da Rimac ima novu djevojku Mate je sa svoje profilne fotografije maknuo Katarinu. Sada je na slici samo on s mikrofonom u ruci pored Nevere, iako je fotografija s Katarinom i dalje na njegovom profilu.

Rimac ima novu curu?

Šuška se da je Mate pronašao novu djevojku, a riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca. Valentina se bavi marketingom.

Mate je proteklog vikenda bio u njezinom rodnom Donjem Miholjcu na kirvaju (op. a. proštenje, dan zaštitnika župe, tradicionalna proslava u slavonskim mjestima).

Njegova personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 viđena je parkirana u dvorištu njezine obiteljske kuće, na iznenađenje stanovnika tog slavonskog gradića široj javnosti poznatog uglavnom po istoimenoj pjesmi Kandžije ili po reprezentativcu Domagoju Vidi.

Valentina je na svojem profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom. Fotografije su mogli vidjeti samo njezini prijatelji na Facebooku. Po Miholjcu se već neko vrijeme šuška da im je Rimac novi "zet", a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Valentina nije željela komentirati šuškanja

Index je stupio u kontakt s Valentinom, pitali smo je za vezu s Matom.

"Ne bih ja to sad komentirala, u poslu sam", rekla nam je kratko te nas zamolila da je nazovemo kasnije. Na kasnije pozive nije odgovarala, već nam je porukom odgovorila da nema komentara nastavno na temu zbog koje smo je zvali. Nakon toga je zaključala za javnost sve fotografije na društvenim mrežama.

Za komentar smo nazvali i Martu Longin iz odjela za odnose s javnošću Rimac Automobila. I ona nam je kratko rekla da nema komentara na tu temu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.