Obožavatelj tražio potpis Angeline Jolie, dao joj plakat na kojem je Brad Pitt

Foto: Profimedia

Angelina Jolie bila je filmskom festivalu u New Yorku, gdje joj je prišao jedan obožavatelj i tražio autogram. No želio je da mu se potpiše na plakat za film Mr. & Mrs. Smith, u kojem je igrala uz svojeg bivšeg supruga Brada Pitta. Jolie je, kako piše Page Six, to podnijela dobro pokušavajući ne gledati u dio postera na kojem je Pittovo lice.

Mnoge je naljutio ovaj potez njezinog obožavatelja. "Zamislite da tvrdite da ste obožavatelj Angeline Jolie, a zatim joj date poster s njezinim zlostavljačem na potpis", bio je komentar na društvenoj mreži X. "Vjerojatno je to netko tko samo želi prodati skupo njezin potpis, ljudi to stalno rade", prokomentirao je netko. 

Podsjećamo, Angelina Jolie i Brad Pitt zaljubili su se 2005. na snimanju filma Mr. & Mrs. Smith. Vjenčali su se 2014. godine, a u braku su dobili šestero djece, od čega su troje posvojili. Maddox, Pax i Zahara su posvojeni, a Shiloh, Knox i Vivienne su njihova biološka djeca.

Pokrenula je postupak razvoda 2016. godine

Angelina Jolie je pokrenula postupak razvoda od Brada Pitta 2016. godine. Kao razlog navela je nepomirljive razlike i odmah je tražila puno skrbništvo nad djecom. Razvod je okončan 2019. Ispostavilo se da je par cijelo vrijeme bio u intenzivnoj borbi za skrbništvo. Brad je tražio zajedničko skrbništvo nad djecom, za razliku od Angelininog inzistiranja na isključivom skrbništvu, uz koje bi on imao samo pravo posjete. 

Rečeno je da je par postigao rješenje 2018., kada je Angelinina odvjetnica Samantha Bley DeJean rekla za Reuters da je "dogovor o skrbništvu postignut prije nekoliko tjedana, a potpisale su ga obje strane i sudac". Ipak, pravna bitka se nastavila, uz razne obrate. Očevog prezimena odrekla su se njihova djeca - Vivienne, Zahara i Shiloh.

Nedavno je, nakon dvije godine, Angelina odustala od tužbe protiv FBI-ja zbog istrage o navodnom incidentu zlostavljanja, koji se dogodio između nje i njezinog bivšeg supruga Brada Pitta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.