Par dana prije smrti pojavila se priča da je Liam žrtva bullyinga bivše

Foto/Screenshot: EPA/Instagram

VIJEST o smrti Liama Paynea, bivšeg člana grupe One Direction, potresla je fanove. 31-godišnji britanski pjevač pronađen je mrtav ispred hotela Casa Sur u Buenos Airesu, nakon pada s trećeg kata, a neposredno prije smrti osoblje hotela u hitnom pozivu obavijestilo je policiju o "agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu. 

Optužbe bivših djevojaka

Nakon vijesti o njegovoj smrti, fanovi na TikToku dijele snimke u kojima podsjećaju na priču koja je kružila nekoliko dana prije njegove smrti. Naime, glazbenik se u tjednima prije smrti suočavao s optužbama bivših djevojaka. Jedna od njih je manekenka i influencerica iz Teksasa Maya Henry, koja je izjavila da ju pjevač nakon prekida neprestano zove i šalje joj poruke. 

@mayahenry Replying to @marie ♬ original sound - Maya Henry

"Uvijek me zove s različitih telefonskih brojeva. Stvorit će nove iCloud račune kako bi mi slao poruke. On je taj koji stalno radi čudne stvari. Rekao je da ganja obožavateljice One Directiona jer će mu uvijek biti vjerne i slušati ga", tvrdi njegova bivša. 

Video koji je zabrinuo fanove

Dio obožavatelja brzo je stao u Liamovu obranu, a pozornost im je privukla i objava druge njegove bivše, Danielle Peazer, koja je od 2011. do 2012. bila u vezi sa zvijezdom. Peazer je poduprla Henryjine tvrdnje objavivši zagonetni video sa stihovima pjesme Ariane Grande koji, u prijevodu, glase: "Ja i moja istina sjedimo u tišini". 

@iamdaniellepeazer

🫶🏼

♬ original sound - 🪼

Teorije na TikToku

Nakon što je Peazer objavila zagonetni video, fanovi su počeli pisati da je Liam žrtva bullyinga bivše te su se pitali što to ona zna o njemu. Dio njih stao je u njezinu obranu, govoreći da ne mora ništa reći ako se ne osjeća spremno, dok su drugi komentirali kako sigurno nije mogla progovoriti dok je Liam bio na vrhuncu slave.  

  

@._thatgirlkey._ Do we cancel #liampayne or 🤣 #onedirection #1d #directioner #daniellepeazer #mayahenry #fyp #foryoupage #xzybca #celebritynews #dramatok #drama #harrystyles #niallhoran #zaynmalik #louistomlinson ♬ original sound - Key 🤍
@hallehallle I HAVENT HEARD THAT NAME IN YEARSSSS #liampayne #daniellepeazer #mayahenry #onedirection #zaynmalik #harrystyles #louistomlinson #niallhoran ♬ original sound - 🍉Alexandria🍉

Sada, nakon njegove smrti, fanovi su izvan sebe. 

"U šoku sam. Ne znam što reći. Srce mi puca jer znam da će ljudi početi kriviti Mayu i ostale djevojke", rekla je jedna tiktokerica, a fanovi su u komentarima ispod videa pisali kako ih boli što su, zbog optužbi bivših, društvene mreže pjevača preplavljene hejterskim komentarima. 

@hallehallle Replying to @ajk aint no way this is real #liampayne #onedirection #niallhoran #zaynmalik #harrystyles #louistomlinson ♬ original sound - 🍉Alexandria🍉

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.