Kruži stari intervju u kojem Liam govori o teretu slave, njegove riječi slamaju srce

Screenshot: YouTube

VIJEST o smrti Liama Paynea, bivšeg člana One Directiona, koji je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe u Buenos Airesu, potresla je fanove. Sada je osvanuo stari intervju u kojem je pjevač progovorio o teretu slave, a njegove riječi ganule su mnoge. 

Liam je 2021. gostovao u podcastu Diary of a CEO Stevea Bartletta, u kojem je progovorio o izolaciji koju slava može donijeti. 

"Vrlo sam dobar u skrivanju" 

"Postoji li trenutak iz prošlosti u kojem ste pomislili da ste dosegnuli dno?" upitao ga je voditelj, na što je Liam odgovorio: "Da, bilo ih je nekoliko. Brinuo sam se koliko je daleko moje dno. Gdje je dno za mene? A vi to nikada ne biste vidjeli. Vrlo sam dobar u skrivanju, nitko nikada ne bi to vidio." 

"Da nisam imao pomoć koju sam imao, ne znam gdje bih, dovraga, bio sada", zaključio je. 

Progovorio o problemima s mentalnim zdravljem

Inače, Liam je u ranijim intervjuima govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio. Priznao je da je imao "teške suicidalne misli" i da je konzumirao teške droge dok je pjevao u One Directionu.   

Liam je u jednom starijem intervjuu priznao da je imao suicidalne misli te da se "osjeća prilično sretnim što je još uvijek ovdje", dodajući kako je zahvalan ljudima u svojoj okolini koji su mu pomogli da se nosi s problemom. 

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć: 

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata) 

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr) 

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr) 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.