Lepa Brena o haljini koju je nosila na dočeku Nove TV: Naslikane cice su problem

Foto: Luka Dubroja/Nova TV

PJEVAČICA Lepa Brena nastupila je u unaprijed snimljenom novogodišnjem programu Nove TV, a mnogi su gledatelji komentirali njezin izbor haljine. 62-godišnja pjevačica pojavila se u crnoj haljini, preko koje je bilo iscrtano golo žensko tijelo.

Odgovorila na kritike 

Nakon brojnih kritika koje je primila zbog svoje odjevne kombinacije Lepa Brena je za Slobodnu Dalmaciju odgovorila na takve komentare. "Našim lažnim moralistima, kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral", rekla je.

"Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje..., naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", dodala je.

Kaže da je haljina posvećena majkama i ženama cijeloga svijeta. "Bez žena ne bi postojalo čovječanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena cijelog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i ljepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvjesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Jean Paul Gaultier za Beyonce", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.