Maja Šuput uživa u Africi sa suprugom i sinom, pohvalila se fotkama

Foto/Screenshot: Instagram

Maja Šuput nakon brojnih nastupa, ali i sudjelovanja u žiriju emisije Supertalent, odlučila je otići na odmor. Tako je na svojim društvenim mrežama otkrila da se ovog puta uputila u Afriku. Na svojem je Instagram profilu podijelila niz fotografija i videa koji prikazuju kako se provodi u Tanzaniji sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom.

Prvo se pohvalila s fotkama na kojima je pozirala uz bazen s čašom vina u ruci, a na sebi je imala badić sa životinjskim uzorkom. Na glavi je nosila šešir, a pogled od sunca sakrila je iza sunčanih naočala. "Hakuna Matata", napisala je u opisu objave.

Zebre su im došetale ispred smještaja

Kasnije je u videu na Instagram storyju pokazala kako su ona i suprug ujutro promatrali egzotične životinje koje se nalaze u neposrednoj blizini njihovog smještaja. "Nenade, imamo domaće životinje! Gle zebra nam je došla… Ljudi, ovaj mi je pred kućom. Oni su mi baš u dvorištu…", oduševljeno je uzviknula pjevačica u videu.

Pjevačica je u kadar uspjela uhvatiti zebre, a suprug Nenad joj je odgovorio: "Ne znam što se tu ubraja pod domaće životinje."

Osim toga, pokazala je i kako uživaju u luksuznom bazenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.