Objavljena snimka na kojoj princ William vozi električni romobil, hit je na TikToku

Screenshot: TikTok

TikTokom se proširio video u kojem princ William po imanju dvorca Windsor vozi električni romobil. 

Budući kralj snimljen je kako vozi električni romobil ležerno odjeven u plavi džemper, crne hlače i sa sunčanim naočalama na glavi. 

@a.n.g.e.l.a_xue_ actually is him Vid Cred: @Ashley!! #princewilliam #british #freedom #monarchy #prince ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC

Video je objavljen prije jedan dana i dosad je skupio gotovo dva milijuna pregleda i hrpu komentara. "Nisam znala da je tako opušten", "Dolazak u dvorac na romobilu je najsmješnija stvar ikad", "Ovako bih se i ja vozila oko dvorca", "Drago mi je vidjeti da su članovi kraljevske obitelji sve opušteniji", neki su od komentara.

Kupio romobil kako bi brže došao do očevog dvorca

Ovo nije prvi put da se piše o Williamovom romobil. Prošle godine strani mediji objavili su da je princ kupio električni romobil kako bi se učinkovitije kretao imanjem Windsor. Romobilom za deset minuta dođe od Adelaide Cottagea, gdje živi s Kate Middleton i djecom, do dvorca Windsor kako bi posjetio svog oca, kralja Charlesa. 

"To jednostavno ima smisla. Odjuri do dvorca kad treba vidjeti kralja. Od Adelaide Cottagea do dvorca Windsor lakše je doći romobilom nego automobilom ili pješice", rekao je tada izvor za The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.