Obožava nogomet, bila u vezama s poznatim sportašima... Tko je Valentina Miletić?

Foto: Instagram

SPORTSKA novinarka i voditeljica te bivša Kraljica Dalmacije Valentina Miletić dobro je poznato lice u hrvatskoj javnosti.

Nekada je radila kao radijska voditeljica, a sada je voditeljica na MaxSportu. Osim praćenja nogometa, Valentina je uključena i u MMA scenu kao voditeljica FNC borilačkih evenata.

Tko je Valentina?

Valentina dolazi iz Splita, ali se kasnije preselila u Zagreb. Diplomirana je novinarka, a ljubav prema sportu, posebno prema nogometu ima još od djetinjstva. Bavila se i manekenstvom te je 2010. godine bila jedna od kandidatkinja za Miss Universe. Sljedeće godine pobijedila je na izboru za Kraljicu Dalmacije.

Osim kao voditeljicu i manekenku, javnost je poznaje i po ljubavnim vezama. Tri godine bila je u vezi s nogometašem Markom Livajom, a kasnije i s poznatim tenisačem Bornom Ćorićem.

Livaja je 2010. godine Valentini posvetio dvije tetovaže. Imao je 17 godina, a ona 22. Istetovirao je datum njenog rođenja na prsima iznad srca, a na ruci datum njihovog susreta. Njih dvoje zajedno su živjeli u Splitu, a potom u Milanu, kada je on prešao u Inter.

Prati je preko 50 tisuća ljudi

Sportsku novinarku na Instagramu prati preko 50 tisuća ljudi i tamo redovno objavljuje fotke i snimke s posla, ali i s raznih putovanja.

Podsjetimo, Valentina je jučer snimljena na stadionu u Kranjčevićevoj prije utakmice Lokomotive i Osijeka. Jedna od najljepših hrvatskih novinarki bila je u društvu simpatične djevojčice kojoj je pomogla da se smjesti na tribine. Nije skidala osmijeh s lica dok je mobitelom snimala atmosferu na stadionu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.