Raquel Mauri uživala u Splitu pa podijelila fotke. Objavu komentirala i Iris Livaja

Foto: Instagram

Supruga hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića Raquel Mauri na Instagramu je objavila tri fotografije. Fotkala se u Splitu na obali pored jahti. Nosila je baby plavu majicu i traperice, a kosu je zavezala u niski rep.

Objavu komentirala i Iris Livaja

Objava ima preko sedam tisuća lajkova, a u komentarima se našla i supruga nogometaša Marka Livaje Iris. U komentar je stavila emoji vatrice te crveno srce.

Raquel i Ivan Rakitić su nedavno na Instagramu podijelili fotke iz izlaska u Splitu s kumovima. "Čarobna noć s odličnim društvom", napisali su uz niz fotografija na kojima Ivan i Raquel zagrljeni poziraju.

13 godina su zajedno

Ivan i Raquel u kolovozu su proslavili 13 godina ljubavi. Ona je tim povodom na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom.

Upoznali su se 2011., kad je nogometaš potpisao za Sevillu, i to prvog dana kad je stigao. Međutim, trebalo mu je nekoliko mjeseci da osvoji njezino srce.

"To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel, rekao sam: 'Ja ću nju oženiti.' Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da zaspim... I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam i danas", ispričao je Rakitić jednom prilikom u intervjuu za španjolski Sport.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.