Brad Pitt (60) na dobrotvorni događaj stigao s djevojkom Ines (31), uskladili outfite

Foto: Profimedia

Glumac Brad Pitt (60) i njegova djevojka Ines de Ramon (31) privukli su pažnju na dobrotvornom događaju u Malibuu. Par je sudjelovao na EBMRF-ovom događaju Rock4EB, čiji je cilj bio prikupiti sredstva za istraživanje i liječenje rijetkog kožnog stanja - bulozne epidermolize.

Za ovu prigodu Brad i Ines uskladili su svoje outfite. Glumac je nosio bijelu košulju i bež hlače sa žutim kariranim uzorkom, dok je Ines odabrala bijelu majicu s tankim naramenicama i bež hlače.

Nedavno potaknuli glasine o bebi

Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu par se prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu. Nedavno su se pojavile i glasine da bi Bradova partnerica uskoro mogla postati majka.

''Brad i Ines postali su jako ozbiljni, ona se preselila k njemu i razgovarali su o bebi. Nekome je to možda šokantno, ali oni koji su im bliski ne bi se iznenadili da je već trudna. Brad je u boljoj formi od većine muškaraca svojih godina i definitivno ne bi bio prva holivudska zvijezda koja ima dijete s puno mlađom ženom'', rekao je blizak izvor pa dodao da je par jako zaljubljen. Iako se ne planiraju vjenčati, izvor tvrdi da Brad često ističe da je Ines najjednostavnija žena s kojom je bio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.