Poznata glumica zaplakala na koncertu Sabrine Carpenter: Ona je najslađa pop zvijezda

Foto: Instagram

Glumica Joey King (25) bila je na koncertu pjevačice Sabrine Carpenter u Chicagu. Glumica je objavila fotke i snimke s koncerta uz opis: "Imala sam priliku vidjeti svoju ženu kako nastupa u Chicagu noćas i, naravno, plakala sam. Ona je jednostavno najniža i najslađa pop zvijezda koju sam ikad vidjela. Možda ću joj dopustiti da me nazove Juno", referirajući se na Sabrininu pjesmu Juno i album Short n' Sweet.

Prijateljice su dugo vremena

U objavi je King uključila isječak sebe kako pleše u publici dok je Carpenter izvodila pjesmu Please Please Please, drugi video je tijekom pjesme Good Graces te nekoliko fotografija iz backstagea.

Njih su dvije jako bliske prijateljice već godina, a Sabrina je pjevala i na njezinoj svadbi. Joey i Sabrina redovito podržavaju jedna drugu na društvenim mrežama.

196 milijuna pregleda

Podsjetimo, Sabrinina zarazna pjesma Espresso objavljena je u travnju ove godine i dosad je prikupila više od 196 milijuna pregleda na YouTubeu.

Osim spomenutog hita, 25-godišnja pjevačica i glumica iz Pennsylvanije proslavila se pjesmama Feather i Please Please Please, koji su joj donijeli status jedne od najperspektivnijih mladih pjevačica, a tome je pripomogla i megapopularna Taylor Swift, koja ju je odabrala za pjevačicu koja će ju pratiti na turneji Eras. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.