Vila Matthewa Perryja dobila novog vlasnika, kupljena je za skoro 9 milijuna dolara

Foto: EPA/Profimedia

Vila Matthewa Perryja u Los Angelesu dobila je novog vlasnika. Bivšu rezidenciju zvijezde serije Prijatelji, koja je preminula na današnji dan prošle godine, kupila je filmska producentica i investitorica iz Arizone Anita Verma-Lallian za 8.55 milijuna dolara, prema izvještaju Los Angeles Timesa.

Modernu kuću s četiri spavaće sobe, koju je Perry kupio 2020. godine za 6 milijuna dolara, Verma-Lallian planira koristiti kao vikendicu.

>>Glumio je jednog od najomiljenijih TV likova, a iza kamere se dugo borio s ovisnosti

Umro od posljedica konzumacije ketamina i utapanja

Podsjetimo, Perry je preminuo u dobi od 54 godine.

Glasnogovornik mrtvozornika u Los Angelesu sredinom prosinca prošle godine potvrdio je da je Perry umro od posljedica konzumacije ketamina i utapanja. Rekao je: "Odjel za medicinsku istragu (DME) okruga Los Angeles utvrdio je da su uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Matthewa Langforda Perryja akutni učinci ketamina. Čimbenici koji su doprinijeli smrti g. Perryja uključuju utapanje, bolest koronarne arterije i učinke buprenorfina (koristi se za liječenje poremećaja upotrebe opioida)."

Iako se smrt smatra nesretnim slučajem, policija je pokrenula istragu jer je ostalo otvoreno pitanje - tko je Matthewa opskrbio ketaminom. Uhićeno je nekoliko osoba zbog umiješanosti u zavjeru oko distribucije ketamina od kojeg je glumac preminuo. Prema optužnici, dvojica liječnika isprva su glumcu nabavljala zalihe ketamina, a kada su lijekovi postali preskupi, nabavljao ih je iz drugih izvora, uključujući ženu poznatu kao "kraljica ketamina Los Angelesa".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.