Rubi je bila najfatalnija TV zlica. Pogledajte kako izgleda 20 godina kasnije

Foto: Press

20 godina prošlo je od kultne sapunice Rubi koja se vrtjela oko istoimene fatalne ljepotice, po mnogima - najljepše zlice u povijesti televizijskih ekrana. Rubi je utjelovila Barbara Mori, meksička glumica koja danas ima 46 godina i još uvijek je glumački aktivna. 

Njena karijera počela je kao model kada je imala 14 godina, nakon što ju je otkrio dizajner moda Marcos Toledo. Prvi veliki uspjeh doživjela je 1997. godine ulogom u telenoveli Azul Tequila, što joj je otvorilo vrata meksičkoj televiziji i filmskoj industriji.

Međutim, najpoznatija je po glavnoj ulozi upravo u megapopularnoj telenoveli Rubi iz 2004. godine, gdje je utjelovila ambicioznu ženu spremnu na sve kako bi postigla bogatstvo i moć. Ova uloga donijela joj je međunarodnu slavu i prepoznatljivost, te je postala jedna od najpoznatijih latinoameričkih glumica.

Pobijedila rak dojke

Osim televizije, Barbara Mori se istaknula i u filmskoj industriji, glumeći u nekoliko meksičkih i međunarodnih filmova. Neki od njenih najpoznatijih filmova su La mujer de mi hermano (2005.) i Pretendiendo (2006.), dok je njen prvi bolivudski film Kites (2010.) značio njezin iskorak u indijsku kinematografiju.

Uz glumačku karijeru, Mori je uspješna producentica te se bavila i aktivizmom, posebno u borbi protiv raka dojke, nakon što joj je dijagnosticirana bolest 2009. godine, a zatim uspješno preboljela. 2023. godine igrala je glavne uloge u filmu Perdidos en la noche i seriji Las Azules.

Na Instagramu je prati preko 2.7 milijuna. S 39 godina postala je baka što joj je donijelo titulu "najljepše bake svijeta", barem među obožavateljima. Njen sin postao je otac s 19 godina, a ona danas redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije s unučicom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.