Supruga Sergeja Trifunovića dobila otkaz, danas mora napustiti Srbiju?

Foto: Instagram

SRPSKI glumac Sergej Trifunović u utorak navečer prijavio je suprugu Isidoru Mijanović za obiteljsko nasilje, nakon što se par posvađao u njihovom obiteljskom stanu na Voždovcu. Riječanka je privukla pažnju javnosti kad se udala za 23 godine starijeg glumca te je donedavno radila na Hype televiziji kao voditeljica, a kako tvrdi izvor blizak ovom mediju, navodno je dobila otkaz.

>>Tko je supruga Sergeja Trifunovića? Na 24 godine mlađoj Riječanki zahvaljivao bogu 

"Počela je neozbiljno shvaćati posao" 

"Kada je počela raditi na televiziji, sve je funkcioniralo kako treba. Međutim, u jednom trenutku počela je neozbiljno shvaćati posao i nerijetko je kasnila. To je bio razlog zbog kojeg je dobila otkaz", rekao je izvor za srpski Alo

Danas napušta Srbiju?

Podsjetimo, nakon što se glumac vratio s promocije Sajsi MC, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon, uslijedila je svađa u kojoj joj je Trifunović navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale. Nitko od supružnika nije ozlijeđen.

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje bila podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Nakon što presuda prekršajnog suca postane pravomoćna, morat će platiti novčanu kaznu te joj je naređeno da u roku 24 sata napusti Srbiju.

Prema pisanju srpskih medija, trenutno se nalazi u imigracijskom centru i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice, gdje će netko morati doći po nju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.