Srpska fitness influencerica: Hoćeš trening? Idi kod nekog muškarca i očisti mu kuću

Screenshot: Instagram

SRPSKA influencerica Natalija Đukić, koja sa sestrom Julijom objavljuje fitness sadržaje i poznate su kao "Fitness blizankinje", nedavno je objavila video u kojem je pratiteljima podijelila neobičan fitness savjet. 

"Hoćeš trening, a da nekome pomogneš? Idi kod nekog muškarca koji živi sam i očisti mu kuću. U mom slučaju to je moj djed", napisala je u snimci u kojoj je pokazala kako čisti kupaonicu. 

Savjet naljutio muškarce 

Njezin savjet izazvao je burne reakcije, a našlo se i onih koji su joj pisali da muškarci znaju i sami čistiti, dok su se drugi pak odlučili našaliti na njezin račun. 

"Kod nekog muškarca koji živi sam? Ispada da muškarci ne znaju čistiti… Možda bolje da si napisala kod nekog nemoćnog, starijeg ili bolesnog", "Znači, podržavamo to da su muškarci nesposobni?", "Ma ne treba čistiti, ali moglo bi se nešto skuhati" i "Skokni malo do mene", neki su od komentara ispod snimke. 

Udomile psa pa ga vratile u azil

Podsjetimo, djevojke su u listopadu prošle godine izazvale burne reakcije javnosti nakon što su objavile da su udomile psa Bekija pa ga potom vratile u azil. Objasnile su kako im odluka nije bila laka te da im Beki jako nedostaje, ali i da su itekako sretne jer su ga "ostavile tamo gdje pripada".   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.