Nakon što je prijavio suprugu za nasilje, Trifunović objavio mem na kojem ona šamara

Foto: Instagram

Sergej Trifunović oglasio se na društvenim mrežama nakon što je jučer prijavio suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje. Objavio je nekoliko memova.

Najprije je podijelio fotografiju nedavno razvedenog Harisa Džinovića na kojoj piše: "Ovo sa Sergejem je samo skretanje pažnje s mog slučaja." Nakon toga objavio je mem na kojem je fotografija njegove supruge Isidore kako šamara drugu osobu na memu. "Ali, Iso...", stoji uz drugu osobu, koja bi trebala predstavljati Sergeja. "Policija, je li?!" stoji uz fotografiju Isidore.

"Skandali žive samo u vašim dnovinama. Srećom, ima još duhovitih ljudi", napisao je srpski glumac.

Prijavio suprugu za obiteljsko nasilje, ona mora napustiti Srbiju

Podsjećamo, Sergej Trifunović prijavio je suprugu za obiteljsko nasilje, nakon čega je donesena odluka o njenoj deportaciji iz Srbije jer se otkrilo da je tamo boravila nelegalno.

Glumac je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore. Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na beogradskom Voždovcu. Nedugo prije toga viđen je, sa psom Milom, na promociji albuma Sajsi MC. 

Trifunović i supruga su se posvađali, a kada je on rekao da će je napustiti, ona mu je navodno počela prijetiti. Nitko od supružnika nije ozlijeđen. 

Izvori za srpske medije kažu da je problem nastao "kad se on vratio s promocije Sajsi MC, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon". Nakon svađe joj je navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale. Nitko od supružnika nije ozlijeđen.

Sve o Sergeju Trifunoviću saznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.