Splićanin u američkom realityju tvrdio da je uspješan košarkaš, doznala se istina

Screenshot: YouTube

U AMERIČKOM reality showu 90 Day Fiance, koji u svojim brojnim inačicama prati ljubavne priče parova iz raznih zemalja, pojavio se Splićanin Božo Vrdoljak. Božo se zaljubio u Vanju Grbic s Floride, inače porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koja je ondje živjela do svoje desete godine, sve dok nije počeo rat. 

Predstavio se kao uspješan košarkaš  

Njihova veza postala je turbulentna zbog Božinih laži o svojoj profesiji. Naime, predstavio se kao uspješan košarkaš, a u osmoj epizodi showa došlo je do preokreta kad je rekao svojoj majci da ima djevojku. Naime, majka ga je upitala je li djevojci rekao da je nezaposlen.  

"Upozna si neku žensku? A sine, zna li ona da ti nemaš posao? Da ti ne radiš nigdi?" upitala ga je, a on ispalio: "Ne zna, rekao sam joj da igram košarku." "Pa ne može se od košarke živit, to je više rekreativno", rekla mu je majka, a on joj odgovorio kako nije mislio da treba to reći svojoj djevojci. 

Bavi se skečevima 

Par se upoznao kad je Vanja, inače trbušna plesačica, jednu noć prespavala u Splitu na putovanju kroz Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Sloveniju. 

Božo je poznat kao glumac u skečevima na YouTube kanalu Hrvatsko nadzemlje, a u jednom videu šokirao je Vanju kad je pratiteljima rekao da su on i Vanja "samo prijatelji", što joj je zasmetalo jer je proputovala cijeli svijet da vidi Božu. 

Inače, reality show prati parove koji su podnijeli zahtjev za K-1 vizu, koja se izdaje stranim zaručnicima američkih državljana. Na temelju te vize zaručnici dolaze u SAD te se moraju vjenčati u roku od 90 dana.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.