Sve što trebate znati o jučerašnjoj drami koja se odigrala na Wimbledonu

Foto: EPA/Instagram

Djevojka američkog tenisača Taylora Fritza, modna influencerica Morgan Riddle, bila je u središtu jučerašnje drame koja je nastala na Wimbledonu. Njezin dečko igrao je meč protiv Nijemca Alexandera Zvereva. Nakon dva izgubljena seta Amerikanac je okrenuo igru u svoju korist te dobio sljedeća tri seta i pobijedio. 

Nakon meča, kada su prišli do mreže da si međusobno čestitaju, po govoru tijela moglo se primijetiti da se nešto čudno događa. Kasnije se Alexander Zverev požalio medijima da mu je zasmetalo ponašanje Taylorove djevojke Morgan. "Što se dogodilo? Mislim da je u Fritzovoj loži bilo ljudi iz teniskog svijeta koji možda baš i ne gledaju svaki meč, oni su malo pretjerali", izjavio je. 

Morgan je izazvala burne reakcije na Instagramu

Američka influencerica objavila je na svom Instagram profilu story na kojem se vidi uslikan teren i napisala je: "Navijajte glasno, dame." Nakon pobjede objavila je još jedan story na kojem je pisalo: "Kada tvoj muškarac pobijedi za djevojke." Nakon reakcija koje je izazvala fotografijom i videom, obrisala ih je. No svi su znali razlog zašto je to napravila i da joj je bio cilj isprovocirati protivnika njezinog dečka.  

Nijemac dva puta optužen za obiteljsko nasilje

Naime, njemački tenisač Alexander Zverev optužen je u dva navrata za obiteljsko nasilje. Olga Šaripova optužila ga je 2020. da ju je gušio u njihovom stanu u Berlinu. Alexander nikada nije priznao krivnju, ali je pristao platiti kaznu od 150.000 eura državi i 50.000 eura u dobrotvorne svrhe. Udruga teniskih profesionalaca (ATP) provela je istragu koja je trajala više od godinu dana, međutim Nijemac nije sankcioniran jer nije bilo dovoljno dokaza. 

Brenda Patea, Alexanderova bivša djevojka, 2023. godine izjavila je za njemačke novine da ju je tri godine prije toga gurnuo u zid i također gušio. Njemački sud naredio mu je da plati kaznu od 450.000 eura. Zverev je uložio žalbu te ga sada čeka javno suđenje. Zverevljevi odvjetnici rekli su da su dokazi odbačeni kao nerazumljivi i kontradiktorni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.