Tatjana Dragović: Ivanišević me hvatao za vrat i gušio. Sad me pokušavaju zastrašiti

Foto: Robert Anic/Zeljko Lukunic/PIXSELL

Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića, za Nacional je progovorila o navodnom uznemiravanju koje je doživjela te o sudskim parnicama s proslavljenim hrvatskim tenisačem. Prisjetila se i njihove veze te iznijela ozbiljne optužbe na račun Ivaniševića.

"Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao i govorio da nije tako mislio. Bojala sam se hoću li preživjeti, misleći da djecu štitim od ekscesa. Šutnjom sam godinama dopuštala da sila njihova oca raste", stoji u naslovu tiskanog izdanja Nacionala u kojem se može pročitati čitav intervju.

"Noge su mi se odsjekle"

Također, tvrdi da su ju prije nekoliko tjedana pokušali "uznemiriti zvonjavom" na adresi stana oko kojeg se spori s Ivaniševićem.

"Zvono me je probudilo i užasno sam se preplašila. Naravno da u to doba noći nitko ne očekuje posjet i nisam imala poriv otvoriti vrata. Kad sam na videosustavu vidjela te nepoznate muškarce, znajući da u susjednoj sobi spava moje devetogodišnje dijete, doslovno su mi se noge odsjekle", ispričala je Tatjana.

"Sljedeća dva dana to se ponovilo, ali su bili oprezniji pa im se lica nisu pojavila u dosegu kamere. Tako da sam uspjela izvući i spremiti tu prvu snimku, odnosno njihovu fotografiju, gdje se njih dvojica vrlo jasno vide. Taj događaj povezujem s ostalim agresivnim ispadima i sudskim napadima svog bivšeg supruga Gorana Ivaniševića, zbog kojih posljednje tri godine živim u neprestanom strahu", dodala je.

"Znakovito je da se taj incident zbio kada je naša kći Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine", naglašava Dragović.

Sve je prijavila policiji.

"Mirenje je htio iskoristiti"

Također, za Nacional tvrdi da je tijekom pokušaja mirenja s Goranom Ivaniševićem u sporu oko stana u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu shvatila da je Ivanišević to "mirenje naumio iskoristiti kako bi vlastitu kćer, koju je prethodnih godina bio potpuno odbacio, nagovorio da preko nje, potajice i prijevarno, preuzme stan" u kojem Tatjana Dragović živi sa svojom obitelji.

O ovim tvrdnjama poslali smo upit odvjetnicima Gorana Ivaniševića, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Podsjećamo, 2021. godine Tatjana je prijavila Gorana za obiteljsko nasilje, ali Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nije izvijestilo o rezultatima te prijave koja je, kako tvrde, odbačena. Nadalje, Odvjetništvo je zaključalo i arhiviralo predmet bez a da nije, kako nalaže zakon, o rezultatima izvida službeno obavijestilo prijaviteljicu, čime ju je "de facto" spriječilo da privatnim putem goni Ivaniševića. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.