Zlatni dečko Hollywooda i jedan od omiljenih glumaca zapravo je - derište?

Glumca Timothéeja Chalameta (28) često nazivaju miljenikom i zlatnim dečkom Hollywooda. Poznat je po brojnim velikim filmskim ulogama i upečatljivom modnom izričaju te crtama lica koje njegovi fanovi obožavaju.

No izvori iz filmske industrije koji su blisko surađivali s Chalametom u nadolazećoj biografiji Boba Dylana, A Complete Unknown, tvrde da je glumac zapravo prava "diva", piše Daily Mail. Istaknuli su da je raspoloženje na setu bilo "toksično". "Nije nam bilo dopušteno uspostaviti kontakt očima s njim ni predstaviti mu se", istaknuli su.

Zabranjeni mobiteli

Jednom prilikom Chalamet je navodno pobjesnio i izvrijeđao asistenticu produkcije koja je fotografirajući pomrčinu Sunca 8. travnja 2024. slučajno u kadar uhvatila i glumca. Zatim je zaštitar na setu pretražio njezin telefon i natjerao ju da izbriše sve fotografije. Samo 20 minuta kasnije Chalamet je navodno prisilio producente filma da pošalju e-mail cijeloj ekipi i glumačkoj postavi kojim se zabranjuje korištenje mobitela u blizini glavnog glumca.

Najtraženiji mladi glumac

Podsjetimo, Timothée Chalamet proslavio se ulogom u drami Call Me by Your Name iz 2017. godine, a u razdoblju od samo sedam godina postao je najtraženiji mladi glumac u Hollywoodu. Njegovi uspjesi nižu se jedan za drugim. Chalamet je i srušio rekord koji je prije njega držao samo jedan glumac.

Naime, zahvaljujući glavnim ulogama u filmovima Dina: Drugi dio (Dune: Part Two), koji je imao premijeru početkom godine, i Wonka, koji je imao premijeru u prosincu, Chalamet se u manje od osam mjeseci pojavio u dva blockbustera zaredom. Prije njega to je uspio John Travolta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.