Video: Red Hot Chili Peppers imaju spot za "The Adventures of Rain Dance Maggie"



ANTHONY KIEDIS i ostatak benda na koncertu u sunčano poslije podne u uvijek sunčanoj Kaliforniji pred slučajnom publikom sviraju "The Adventures of Rain Dance Maggie", prvog singla s njihovog nadolazećeg albuma "I'm With You". Tako zapravo izgleda i cijeli spot kultne kalifornijske grupe koja se ne može i ne da svrstati u jedan žanr niti u samo jedan žanr.

Ipak, da se drže svog klasičnog recepta i prepoznatljivog zvuka potvrdilo je i oduševljenje kritike i publike još otkako su izbacili audio singl ove pjesme. Očekuje se kako će popularnost novog singla samo rasti sada kada je spreman i za objavljivanje na televizijskim kanalima. Zanimljivo je i da na ovom albumu bend ima novog člana jer je John Frusciante, koji je s njima svirao od 1988. godine, odlučio ostvariti samostalnu karijeru.


U prethodnim intervjuima Peppersi su ipak obećali da se u bendu neće mnogo toga promijeniti, a novog gitarista su prigrlili kao promjenu i dodatak njihovom zvuku pa tako tvrde da niti jedna pjesma neće sličiti na ijednu njihovu prethodnu. Mnogi bi upravo zbog toga mogli biti skeptični, ako se uzme u obzir da su do sad a snimili devet albuma: "The Red Hot Chili Peppers" (1984.), "Freaky Styley" (1985.), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987.), "Mother's Milk" (1989.), "Blood Sugar Sex Magik" (1991.), "One Hot Minute (1995.)", "Californication" (1999.), "By the Way" (2002.), "Stadium Arcadium" (2006.).

No, s druge strane, iako je ta ista publika malo teže progutala album "Stadium Arcadium", koji zaista je djelomično odstupao od "klasičnih Peppersa" pa ga naposljetku ipak dobro prihvatila, Peppersima se može predvidjeti samo još jedan uspjeh kod publike željne nove njihove glazbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.